Södön Kaivu & Kuljetus sijaitsee Ähtävällä Pedersören kunnassa. Yritys perustettiin 1961 ja toimii maarakennusalalla. Verstas, joka on toiminnan tukikohta, sijaitsee Åsbackantien varressa. Toiminta-alue on 100 km säteellä Pietarsaaresta. Asiakkaisiimme kuuluvat kuntia, kaupunkeja, yrityksiä ja yksityisasiakkaita. Koneidemme ja henkilöstömme takia voimme suorittaa sekä pieniä että suuria maarakennustöitä.

Yritys työllistää tällä hetkellä yhdeksän henkilöä. Liikevaihto on 1 miljoona euroa. Suurin osa henkilöstöstä ovat kasvaneet yrityksessä ja heillä on vankka kokemus maarakennusalalta. Tämä johtaa hyvään laatuun ja korkeaan tehokkuuteen.

Yrityksen perustaja ja omistajat

Yrityksen perustaja ja omistajat

Yrityksen historia

Kurt Södö perusti Södön Kaivu 1961. Ensimmäinen työväline oli pieni traktorikaivinkone. Työtehtävät olivat siihen aikaan suurimmaksi osaksi metsäojitusta ja tietöitä. Toiminta kasvoi ja 70-luvulla toimintaan lisättiin kuljetuspalveluja. Vuosina 1976-1997 yritys kulki nimellä Sundström & Södö, jonka jälkeen yritys sai nykyisen nimensä Södön Kaivu & Kuljetus.