Kaivaminen

Kaivinkoneissamme on varusteena lasertekniikka, jonka avulla voidaan työskennellä tehokkaasti ja tarkasti. Päätehtävämme maarakennuksessa ovat mm. talojen ja teollisuusrakennusten perustat, kuntatekniikka ja tietyöt. Suoritamme myös ruoppauksia, ojituksia, uudisviljelystä, maan sihtausta ja laskuojien perkausta.

Kaivaminen

Kuljetukset

Upeilla sora-autoillamme toimitamme hiekkaa, mursketta, punagraniittimursketta, ruokamultaa, kalkkia, kaarnaa, koristekiviä ja luonnonmursketta kaikille asiakasryhmille. Suoritamme toimituksia esimerkiksi talon perustoja varten, teollisuudelle, tietöihin, pihoihin, puutarhoihin jne. Kuljetamme myös koneita koneenkuljetustrailerillamme.

Kuljetukset

Tienpito

Suoritamme perusparannuksia, ojituksia ja ojarumpujen vaihtoja. Tielanalla voimme kunnostaa tietä ennen soran ajoa. Talvella voimme hiekoittaa teitä ja talon pihoja sekä teollisuusalueita. Kalustomme pystyy levittämään hiekkaa yhdellä kertaa 13 m levyiselle alueelle.

Tienpito

Salaojitustyöt

Onko sinulla kosteutta kellarissasi? Me rakennamme sinulle toimivan salaojituksen. Teemme myös pienempiä peltosalaojituksia sekä muita salaojitukseen liittyviä töitä.

Salaojitustyöt

Muut palvelut:

Myynti

Meiltä löydät suuren valikoiman rumpuputkia. Meillä on myös sala- ja hulevesijärjestelmiin sekä vesi- ja jätevesijärjestelmiin tarvittavat putket ja LVI-tarvikkeet. Myymme myös jätevesien pienpuhdistamoita ja pumppukaivoja, kuituliinaa, hiekkaa, mursketta ja ruokamultaa.

Haja-asustusalueen jätevesipuhdistus

Jokaisella asuinkiinteistöllä on oltava hyväksytty jätevesijärjestelmä vuoden 2014 loppuessa. Myymme, suunnittelemme ja asennamme täydellisiä pienpuhdistamoita ja hiekkasuodattimia.

Erikoistyöt

Viime vuosina nurmikkojen kylväminen ja pihojen erilaiset koristekivirakennelmat ovat olleet suosittu palvelu. Muita erikoistöitämme ovat räjähdystyöt, betonin ja kivien piikkaus sekä pyöräkuormaajalla tehdyt nostotyöt.

Tulva!

Jäähtyneistä putkista aiheutuvat tulvat voimme ratkaista sulattamalla jäähtyneet putket höyryllä.